UNIVERSITATEA
DIN
BUCUREŞTI

FACULTATEA
DE
FIZICĂ


PREZENTARE VIDEO
INFORMAŢII PUBLICE
CONCURSURI
Cauta in site


Universitatea din Bucureşti, prima poziţie pe plan naţional în clasamentul QS 2018
şi prima universitate din România în FIZICĂ şi CHIMIE

Acasa

Share

Noutăţi


SELECȚIE ERASMUS 2018 – 2019

Selecția ERASMUS pentru mobilități studenți (stagii de studiu) pentru anul academic 2018 - 2019 va avea loc în Facultatea de Fizica, vineri 13 APRILIE 2018, ora 10.
Dosarele pentru selecție se depun la secretariatul facultatii in perioada 2 Aprilie - 13 APRILIE 2018, pana la ora 10. Mai multe informații despre selecție puteți solicita profesorului responsabil ERASMUS din facultate (Lector Dr. Iulian Ionita, i_ionita@yahoo.com) și puteți consulta site-ul facultății (www.fizica.unibuc.ro/mobilitati).
Lista destinațiilor disponibile și locurile finanțate alocate facultății se află la adresa http://www.fizica.unibuc.ro//Fizica/Mobilitate/Docs/FIZICA-destinatii2018.pdf sau la adresa http://www.unibuc.ro/n/organizare/erasmus/sele-eras-mobi-stud/.

Mai multe informatii...


ANUNŢ

În semestrul II al anului universitar 2017-2018 programa analitică a Facultăţii de Fizică din Universitatea Bucureşti prevede, pentru studenţii anului III – în cadrul modulului psiho-pedagogic – desfăşurarea Practicii Pedagogice.

ORAR semestrul al II-lea (anul universitar 2017-2018)

Sunt posibile modificări ale orarului în cazul tuturor anilor de studiu. Urmăriți anunțurile de la avizierul facultății și de pe pagina web dedicată.

 
 
© University of Bucharest - Faculty of Physics