UNIVERSITATEA
DIN
BUCUREŞTI

FACULTATEA
DE
FIZICĂ


PREZENTARE VIDEO
INFORMAŢII PUBLICE
CONCURSURI
Cauta in site


Acasa

Share

Noutăţi


TEZĂ DE ABILITARE

Vineri 5 Mai 2017, ora 11:00 in Amfiteatrul A4 al Facultăţii de Fizică va avea loc susţinerea publică a tezei de abilitare cu titlul “A systems neuroscience perspective on brain networks” susţinută de dl Conf. univ. dr. Andrei Barborică

Studenți de la Facultatea de Fizică premiați la concursul național studențesc „Dragomir Hurmuzescu”

Studenți ai Facultății de Fizică a Universității din București au participat în perioada 7-9 aprilie 2017 la Concursul Național de Fizică „Dragomir Hurmuzescu”, care a avut loc la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, obținând rezultate remarcabile la ediția din acest an.
Facultatea de Fizică a fost reprezentată printr-un lot de 7 studenți coordonați de conf. univ. dr. Iulia Ghiu. Studenții din anul I și II au obținut primele două locuri la acest concurs. Locul 1 – anul I a fost ocupat de Iovănescu Rareș, iar locul 2 – anul I de Sevestrean Alin. La anul II, locurile I și II au fost obținute de Avramescu Dana (locul 1) și Toma Petru Vlad (locul 2). Din anii III și IV, Nițescu Ovidiu a ocupat locul I, iar Alexandru Olărescu (Programul Fizică medicală) a obținut o mențiune.

Hands on Universe

Facultatea de Fizică a Universităţii din Bucureşti organizează pe 13 mai 2017 începând cu ora 11.00 Concursul Naţional de Fizică pentru Elevi "Hands on Universe"
Mai multe informaţii...

SELECȚIE ERASMUS 2017–2018

Selecția ERASMUS pentru mobilități studenți (stagii de studiu) pentru anul academic 2017-2018 va avea loc în Facultatea de Fizica, joi 4 MAI 2017, ora 12. Dosarele pentru selecție se depun la secretariatul facultatii in perioada 27Aprilie - 4 MAI 2017, pana la ora 11.
Dosarele pentru selecție se depun la secretariatul facultatii in perioada 04-11Aprilie 2017, pana la ora 11.
Mai multe informații despre selecție puteți solicita profesorului responsabil ERASMUS din facultate (Lector Dr. Iulian Ionita, i_ionita@yahoo.com) și puteți consulta site-ul facultății (http://www.fizica.unibuc.ro/Fizica/Mobilitate).
Lista destinațiilor disponibile și locurile finanțate alocate facultății se află la adresa http://www.fizica.unibuc.ro//Fizica/Mobilitate/Docs/FIZICA-destinatii-studenti2017-2018.pdf sau la adresa http://www.unibuc.ro/n/organizare/erasmus/sele-eras-mobi-stud/.

Mai multe informatii gasiti aici.

ORAR semestrul al II-lea (anul universitar 2016-2017)

Modificări în orarul anilor de studiu III și IV. Urmăriți anunțurile de la avizierul facultății și de pe pagina web.

Ora Pământului la Facultatea de Fizică

Facultatea de Fizică împreună cu Asociația Studenților Fizicieni a Universității din București (ASF-UB) vă invită în zilele de 24-25 Martie 2017, să participati la evenimentul "Ora Pământului la Facultatea de Fizică". Mai multe informții gasiți aici.
Ministerul Educației Naționale a lansat "Programul EURO 200" pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare în anul 2017. Mai multe informții gasiți aici.

Concursul international PLANKS 2017


Programul cursurilor de pregătire a studentilor participanti


THE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCED MATERIALS,
ROCAM 2017


International Summer School on Crystal Growth and Advanced Materials for Energy Conversion

 
 
© University of Bucharest - Faculty of Physics