UNIVERSITATEA
DIN
BUCUREŞTI

FACULTATEA
DE
FIZICĂ


PREZENTARE VIDEO
INFORMAŢII PUBLICE
CONCURSURI
Cauta in site


Acasa

Share

Noutăţi


ORAR semestrul al II-lea (anul universitar 2016-2017)

Modificări în orarul anilor de studiu III și IV. Urmăriți anunțurile de la avizierul facultății și de pe pagina web.

Ora Pământului la Facultatea de Fizică

Facultatea de Fizică împreună cu Asociația Studenților Fizicieni a Universității din București (ASF-UB) vă invită în zilele de 24-25 Martie 2017, să participati la evenimentul "Ora Pământului la Facultatea de Fizică". Mai multe informții gasiți aici.
Ministerul Educației Naționale a lansat "Programul EURO 200" pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare în anul 2017. Mai multe informții gasiți aici.

Concursul international PLANKS 2017


Programul cursurilor de pregătire a studentilor participanti


THE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCED MATERIALS,
ROCAM 2017


International Summer School on Crystal Growth and Advanced Materials for Energy Conversion

Zilele Porților Deschise

Pentru anul universitar 2016-2017, Facultatea de Fizică a Universității din București demarează programul „Zilele Porților Deschise”. Programul se întinde pe toată perioada cuprinsă între lunile Martie și Iunie. În cadrul acestui program, Facultatea de Fizică propune o serie de activități destinate elevilor aflați în programul „Școala Altfel” şi tuturor persoanelor daca vor alege să studieze aceasta ,,Disciplina Ştiinţifică Majoră” FIZICA. De asemenea, toți cei interesați vor fi invitați să participe la manifestările organizate împreună cu Asociația Studenților Fizicieni, cu ocazia diferitelor evenimente.
O primă activitate pe care Facultatea de Fizică o propune, este aceea de a îi invita pe toți cei interesați să viziteze laboratoarele generale ale facultății. În acest sens, facultatea își va deschide porțile tuturor celor interesați, în fiecare zi de vineri, începând cu data de 10 martie și până în data de 2 iunie, în intervalul orar 10,00-14,00.
Vizitele se organizează numai pe bază de înscriere la adresa de e-mail: vasile.bercu@fizica.unibuc.ro
 
 
© University of Bucharest - Faculty of Physics