UNIVERSITATEA
DIN
BUCUREŞTI

FACULTATEA
DE
FIZICĂ


PREZENTARE VIDEO
INFORMAŢII PUBLICE
PERFECTIONARE
CONCURSURI
Cauta in site



LOGIN

Acasa -> Prezentare

Share

ARATĂ TOT

Prezentare


      Facultatea de Fizica a Universitatii din Bucuresti este localizata pe Platforma Bucuresti-Magurele, in imediata vecinatate a unor institute de cercetare.
      Facultatea are o constructie relativ noua (1974), spatioasa.
      Facultatea de Fizica dispune in acest moment de infrastructura necesara desfasurarii in bune conditii a activitatii de invatamant si cercetare. De asemenea exista o preocupare continua pentru dezvoltarea acestei infrastructuri.
     
      Intreaga activitate didactica de formare-specializare si de cercetare stiintifica se desfasoara in cadrul celor 3 departamente ale facultatii.
      Biblioteca Facultatii de Fizica ocupa un spatiu larg in cladire, cu sala mare de lectura, sala de imprumut, de documentare si depozite.
      Este dotata cu carti, manuale (peste 105.000 volume) si un bogat depozit de reviste stiintifice.
      Biblioteca asigura documentarea stiintifica pentru studenti si cadre didactice. Din anul 2000 biblioteca dispune de o sectie de imprumut informatizata, si in prezent se fac eforturi pentru informatizarea completa.
      Documentarea poate fi completata prin consultarea bibliotecii Institutului Central de Fizica, cea mai mare biblioteca de profil din tara.
 
 
© University of Bucharest - Faculty of Physics